Controle Brandblussers in Breda

Professionele controle brandblussers in Breda

Bent u opzoek naar een partij voor een professionele controle brandblussers in Breda of omgeving? Dan bent u opzoek naar B&V partners in veiligheid. &V partners in veiligheid is in 1999 opgericht en heeft door jaren lange ervaring ruime kennis opgebouwd op gebied van veiligheid. Om de veiligheid van mensen, bedrijven en Nederland te waarborgen, bieden wij een uniek en divers dienstenaanbod aan. Wij hebben diverse opleidingen voor bedrijven om de veiligheid te verbeteren. Een aantal van deze opleidingen zijn: BHV, security en overige opleidingen zoals heftruck certificaat en omgaan met gevaarlijke stoffen. Daarnaast bieden wij trainingen aan voor brandpreventie bij bedrijven en controleren wij brandblussers.

Controle Brandblussers in Breda | B&V partners in veiligheid uit Zevenbergen

Waarom brandblussers controleren?

Allereerst is het voor uw veiligheid en de veiligheid van uw werknemers belangrijk der er voldoende middelen kunnen worden ingezet tegen brand. Naast de veiligheid van uw werknemers is het ook voor de veiligheid van uw inboedel en eventuele voorraad. Een van de middelen om dit te kunnen bereiken is het hebben van verschillende brandblussers. Een aantal van deze blussers zijn: poederblussers, schuimblussers, koolzuursneeuwblussers, brandslanghaspels, brandveilige kasten, blusdekens en EHBO-artikelen. Naast het aanwezig hebben van deze producten is het ook van belang dat er voldoende kennis is hoe deze moeten worden gebruikt. Tijdens de training wordt er uitgelegd wanneer je het beste bijvoorbeeld een schuimblusser kan gebruiken en wanneer een poederblusser.

Om ervoor te zorgen dat de brandblussers het ook daadwerkelijk doen is het van belang dat deze tijdig worden gecontroleerd. Bij B&V partners in veiligheid controleren REOB en VCS gecertificeerde monteurs de brandblussers op eventuele mankementen. Wanneer een brandblusser gerepareerd of gevuld moet worden, krijgt u een vervangend apparaat voor in de plaats. U wilt niet wanneer er brand is dat uw brandblusser het niet doet. Daarom is het belangrijk om jaarlijks uw apparatuur te controleren.

Wil je graag meer informatie ontvangen over een professionele controle brandblussers in Breda of omgeving? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwst trainingen en cursussen die wij aanbieden.

 

Offerte