Brandpreventie training in Breda

Professionele brandpreventie training in Breda

Bent u opzoek naar een partij die een professionele brandpreventie training in Breda of omgeving kan geven? Dan bent u opzoek naar B&V partners in veiligheid. B&V partners in veiligheid is in 1999 opgericht en heeft door jaren lange ervaring ruime kennis opgebouwd op gebied van veiligheid. Om de veiligheid van mensen, bedrijven en Nederland te waarborgen, bieden wij een uniek en divers dienstenaanbod aan. Wij hebben diverse opleidingen voor bedrijven om de veiligheid te verbeteren. Een aantal van deze opleidingen zijn: BHV, security en overige opleidingen zoals heftruck certificaat en omgaan met gevaarlijke stoffen. Daarnaast bieden wij trainingen aan voor brandpreventie bij bedrijven.

Brandpreventie training in Breda | B&V Partners in veiligheid uit Zevenbergen

Waarom brandpreventie?

Voor uw veiligheid de veiligheid van uw werknemers is het belangrijk dat er voldoende middelen worden ingezet tegen brand. Daarnaast is het voor uw inboedel en voorraad ook van belang dat er voldoende brandpreventie aanwezig is. Allereerst is het van belang dat er voldoende blusapparatuur aanwezig is om eventuele brandjes te kunnen blussen. Hier kan gedacht worden aan, poederblussers, schuimblussers, koolzuursneeuwblussers, brandslanghaspels, brandveilige kasten, blusdekens en EHBO-artikelen. Naast het aanwezig hebben van deze producten is het ook van belang dat er voldoende kennis is hoe deze moeten worden gebruikt. Tijdens de training wordt er uitgelegd wanneer je het beste bijvoorbeeld een schuimblusser kan gebruiken en wanneer een poederblusser.

Tevens is het belangrijk dat de blusapparatuur jaarlijks wordt gecontroleerd of ze nog goed functioneren. Monteurs van de REOB en VCA komen bij u langs op locatie om het apparatuur te controleren of ze nog goed functioneren. Daarnaast worden ze ook indien nodig her gevuld. Indien een apparaat kapot is wordt deze meegenomen naar de werkplaats en hier gerepareerd. In de tussentijd ontvang je een vervangend apparaat.

Wil je graag meer informatie over een professionele brandpreventie training in Breda of omgeving? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

 

Offerte