BHV cursus in Tilburg

BHV cursus in Tilburg

B&V partners in veiligheid biedt verschillende BHV cursussen aan in de buurt van Tilburg. Onze Basisbedrijfshulpverlening (allround BHV) cursus nabij Tilburg is inclusief AED training. Binnen bedrijven is veiligheid essentieel. Wanneer u een goed getrainde Bhv’er aanstelt waarborgt u het veilig handelen bij een calamiteit of ongeval. Onze BHV cursus gaat in op de algemene hulpverleningsregels en daarnaast de regels voor communicatie en alarmeringen.

Onze BHV cursussen zijn zeer praktijkgericht op onder meer eerste hulp, brandbestrijding en ontruiming. De BHV cursus van B&V partners in veiligheid vindt plaats in onze speciaal ingerichte locatie nabij Tilburg.  Onze BHV cursus locatie is ingericht om te zorgen voor grote herkenbaarheid in praktijk. Na de tweedaagse cursus legt u een examen af en indien u slaagt krijgt u een NIBHV diploma.

BHV cursus in Tilburg

Onze opleidingen

Door de opleidingen van B&V partners in veiligheid verkrijgt u alle benodigde kennis en vaardigheden voor uw organisatie in huis. Het is de basis van ons brede pallet aan cursussen rondom bedrijfshulpverlening. Hier stopt het niet, want wij gaan verder: bij iedere cursus komen de dagelijkse risico’s van uw praktijk nauwgezet aan bod. Zo passen wij bijvoorbeeld de oefenruimte aan naar uw werkomgeving. Bekijk ons uitgebreide aanbod opleidingen via de volgende link: Bekijk onze opleidingen.

Zeer ervaren trainers

De opleiders van B&V partners in veiligheid zijn voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wettelijke regels over veiligheid. Daarnaast zijn onze opleiders professioneel en hebben veel ervaring. Iedere opleider heeft zijn eigen specialisme en ruime ervaring op dit gebied. Ook zijn onze opleiders enthousiaste en staat hoogwaardige kwaliteit gekenmerkt voor de wijze waarop zij u en uw medewerkers helpen. Lees meer over onze aanpak via de volgende link: Lees meer over onze aanpak.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u eerste meer informatie verkrijgen over onze BHV cursus in de buurt van Tilburg? Bekijk dan de BHV cursus pagina op deze pagina kunt u ook de cursusdata inzien. Wilt u een offerte voor een maatoplossingen ontvangen? Vraag dan een offerte aan via het maatwerkofferteformulier.

BHV cursus Tilburg

Naast de BHV basiscursus bieden we verschillende andere BHV cursussen aan nabij Tilburg:

BHV herhaling
BHV basiscursus E-learning
BHV herhaling E-learning
Ploegleider BHV
Ploegleider BHV herhaling
Coördinator hoofd BHV
Instructeur BHV onderdeel brand en ontruiming
Instructeur BHV onderdeel Eerste Hulp

Offerte