BHV cursus in Eindhoven

Hoe handel je in noodsituaties? Tijdens een BHV-cursus in Eindhoven leer je dit. B&V partners in veiligheid maakt van medewerkers goede zorgverleners die tijdig reageren bij noodsituaties. Wij zijn uniek dankzij onze maatwerk aanpak. De cursus kan bij jullie op locatie in Eindhoven plaatsvinden, maar ook in onze oefenruimte waarin we realistische situaties voor jullie organisatie kunnen nabootsen.

Onze vernieuwde basiscursus BHV bestaat uit een e-learning en een praktijkdag. De e-learning vraagt om 4 tot 8 uur thuisstudie en bevat een toelatingstoets voor de praktijkdag. Tijdens deze praktijkdag van 8 uur leren deelnemers belangrijke vaardigheden zoals het bedienen van een AED, maar ook soft skills zoals heldere communicatie. Het team oefent met eerste hulp, brandbestrijding en ontruimingen.

BHV cursus in Eindhoven

Ervaren BHV’ers

Onze ervaren trainers weten groepen te enthousiasmeren om serieus en actief aan de slag te gaan met de BHV-cursus. Met verhalen uit de praktijk, praktijkgerichte oefeningen en open, branchegerichte vragen triggeren onze professionals de deelnemers. Zo komt de opgedane kennis tot leven en worden de deelnemers zorgverleners die weten hoe te correct en snel te handelen bij noodsituaties. Lees meer over onze aanpak.

Breed aanbod opleidingen

Veilig werken vraagt om vaardigheden en kennis. B&V partners in veiligheid biedt verschillende opleidingen met jouw praktijk als basis. Kies uit 35 opleidingen, cursussen en trainingen, afhankelijk van waar er behoefte ligt in jullie organisatie. Zo bieden we herhaalcursussen voor BHV, maar ook aanvullende cursussen zoals Coördinator hoofd BHV of trainingen gericht op branduitbraak. Tijdens deze cursussen zorgen we voor een ervaring om nooit meer te vergeten, zodat deelnemers snel en correct handelen als het erop aankomt.

BHV-cursussen in Eindhoven

Wil je weten op welke data er BHV-cursussen zijn in Eindhoven? Op onze BHV-cursuspagina vind je actuele data. Voor specifieke vragen over de mogelijkheden voor jouw organisatie vragen we je ons maatwerkofferteformulier in te vullen. Ook kun je ons eenvoudig bereiken door te bellen naar 0168 – 33 54 45 of te mailen naar info@partnersinveiligheid.nl

BHV cursus Eindhoven

Offerte