BHV cursus in Eindhoven

BHV cursus in Eindhoven

Wanneer u op zoek bent naar een BHV cursus in de buurt van Eindhoven dan bent u bij B&V partners in veiligheid aan het juiste adres. De Basisbedrijfshulpverlening (allround BHV) cursus nabij Eindhoven is inclusief AED training. Veiligheid binnen uw organisatie is essentieel. Indien u een goed getrainde Bhv’er aanstelt waarborgt u veilig handelen bij een ongeval of calamiteit. Onze cursus gaat in op de regels voor de communicatie, alarmeringen en natuurlijk de algemene hulpverleningsregels.

B&V partners in veiligheid heeft een speciale cursus ruimte ingericht nabij Eindhoven voor BHV cursussen. De locatie is zo ingericht om grote herkenbaarheid met de praktijk te verkrijgen. We werken zeer praktijkgericht aan onder meer eerste hulp, brandbestrijding en ontruimingen. Na afloop van de tweedaagse cursus legt u een examen af en indien u deze behaalt ontvangt u van ons een NIBHV diploma.

BHV cursus in Eindhoven

Onze opleidingen

Het verkrijgen van alle benodigde kennis en vaardigheden in uw organisatie is onze basis van het brede aanbod cursussen rondom bedrijfshulpverlening. Daarnaast gaan wij verder, want bij iedere cursus komen de dagelijkse risico’s van uw praktijk nauwgezet aan bod. Wij passen bijvoorbeeld de oefenruimte aan naar uw werkomgeving. Bekijk ons uitgebreide aanbod opleidingen via de volgende link: Bekijk onze opleidingen.

Zeer ervaren trainers

B&V partners in veiligheid beschikt uitsluitend over louter professionals die voortdurend op de hoogte zijn van de nieuwe ontwikkelingen en wettelijke regels over veiligheid. Elk van onze trainers heeft een eigen specialisme en ruime ervaring. Kenmerkend voor onze trainers zijn  enthousiasme en hoogwaardige kwaliteit voor de wijze waarop zij u en uw medewerkers helpen. Wilt u meer weten over onze aanpak? Lees meer over onze aanpak.

Meer informatie?

Wilt u de cursus data weten voor de BHV cursus nabij Eindhoven? Bekijk dan de BHV cursus pagina op deze pagina kunt u ook de actuele cursusdata inzien. Wilt u een offerte voor een maatoplossingen ontvangen? Vraag dan een offerte aan via het maatwerkofferteformulier.

Naast de BHV basiscursus bieden we verschillende andere BHV cursussen aan nabij Eindhoven:

BHV herhaling
BHV basiscursus E-learning
BHV herhaling E-learning
Ploegleider BHV
Ploegleider BHV herhaling
Coördinator hoofd BHV
Instructeur BHV onderdeel brand en ontruiming
Instructeur BHV onderdeel Eerste Hulp

BHV cursus Eindhoven

Offerte