BHV cursus in Breda

BHV cursus in Breda

Opzoek naar een BHV cursus in de buurt van Breda? Dan bent u bij B&V partners in veiligheid aan het juiste adres. De Basisbedrijfshulpverlening (allround BHV) cursus nabij Breda is inclusief AED training. Veiligheid binnen uw bedrijf is essentieel. Met het aanstellen van goed getrainde BHV-ers waarborgt u veilig handelen bij een ongeval of calamiteit. Deze cursus gaat in op de algemene hulpverleningsregels en regels voor de communicatie en alarmeringen.

Daarnaast werken we zeer praktijkgericht aan onder meer eerste hulp, brandbestrijding en ontruimingen. B&V partners in veiligheid heeft een speciaal ingerichte BHV cursus locatie, nabij Breda, om te zorgen voor grote herkenbaarheid met de praktijk. Na afloop van deze tweedaagse cursus legt u een examen af en ontvangt u een NIBHV diploma.

BHV cursus in Breda

Onze opleidingen

Alle benodigde kennis en vaardigheden voor in uw organisatie: het is de basis van ons brede pallet aan cursussen rondom bedrijfshulpverlening. En we gaan verder, want bij iedere cursus zorgen we ervoor dat de risico’s uit uw dagelijkse praktijk nauwgezet aan bod komen. Bijvoorbeeld door de oefenruimte aan te passen aan uw werkomgeving.

Bekijk onze opleidingen.

Zeer ervaren trainers

De trainers van B&V partners in veiligheid zijn louter professionals die voortdurend op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen en wettelijke regels over veiligheid. Ieder met een eigen specialisme en ruime ervaring. Daarbij zijn enthousiasme en hoogwaardige kwaliteit kenmerkend voor de wijze waarop zij u en uw medewerkers helpen.

Lees meer over onze aanpak.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de BHV cursus in de buurt van Breda? Bekijk dan de BHV cursus pagina op deze pagina kunt u ook de cursusdata inzien. Wilt u een offerte voor een maatoplossing ontvangen? Vraag dan een offerte aan via het maatwerkofferteformulier.

BHV cursus Breda

Naast de BHV basiscursus bieden we verschillende andere BHV cursussen aan nabij Breda:

BHV herhaling
BHV basiscursus E-learning
BHV herhaling E-learning
Ploegleider BHV
Ploegleider BHV herhaling
Coördinator hoofd BHV
Instructeur BHV onderdeel brand en ontruiming
Instructeur BHV onderdeel Eerste Hulp

 

Offerte