BHV cursus in Tilburg

B&V partners in veiligheid biedt verschillende bhv-cursussen aan in en rondom Tilburg. Binnen bedrijven is veiligheid essentieel. Maar als je veilig werkt, dan werk je ook leuker. Onze cursussen zijn praktijkgericht op onder andere eerste hulp, brandbestrijding en ontruiming. De bhv-cursus vindt plaats in een speciaal ingerichte locatie nabij Tilburg.  De praktijklocatie is zo ingericht dat deze zorgt voor grote herkenbaarheid in praktijk. Liever een cursus bij jullie op locatie? Ook dat is mogelijk. Als je slaagt krijg je een NIBHV diploma. Zo simpel is het bij B&V.

BHV cursus in Tilburg

Breed aanbod opleidingen

Ben je op zoek naar een andere opleiding dan de basiscursus bhv in Tilburg? We hebben veel verschillende opleidingen: van een EHBO-training tot een speciale ploegleiderstraining in bedrijfshulpverlening. Met deze opleidingen en cursussen verbeter je de veiligheid binnen jouw organisatie. Heb jij jouw basis bhv-certificaat al behaald? Kies dan voor onze bhv-herhalingscursus en zorg ervoor dat je up-to-date blijft van alle ontwikkelingen. Bekijk nu al onze opleidingen.

Bhv-cursus volgen in Tilburg

Ben je op zoek naar een professionele partner voor een bhv-cursus in omgeving Tilburg? Kies dan voor B&V. Je kan je eenvoudig inschrijven via onze website. Liever maatwerk advies ontvangen? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het maatwerkofferteformulier voor een cursus bij jou op locatie. Ook kun je contact met ons opnemen via 0168 – 33 54 45 of info@partnersinveiligheid.nl

BHV cursus Tilburg

Offerte