Bhv-cursus Roosendaal

Ben je op zoek naar een bhv-cursus bij jullie op locatie in Roosendaal? Of een bhv-cursus in onze speciaal ingerichte praktijklocatie? Dan ben je van harte welkom bij B&V partners in veiligheid. De cursus is inclusief AED-training zodat jullie bhv’ers precies weten hoe zij moeten reanimeren. Noodsituaties vragen om veilig en professioneel handelen. In elke organisatie is het dus essentieel om een goed getrainde bhv’er aan te stellen. Tijdens onze bedrijfshulpverleningscursus leer je meer over de regels voor de communicatie, alarmeringen en natuurlijk de algemene hulpverleningsregels.

B&V heeft een nieuwe opzet voor de bhv-cursus ontwikkeld. De nieuw ontwikkelde cursus bestaat uit een praktijkgedeelte van 8 uur en een thuisstudie van 4 tot 8 uur. We hebben op onze locatie een speciale praktijkruimte waarin we de realiteit uitstekend kunnen nabootsen. Daarnaast kan de bhv-cursus op jullie locatie in Roosendaal plaatsvinden.

Bhv-cursus in Roosendaal

Professionele ervaren trainers

Correct handelen tijdens calamiteiten en noodsituaties vraagt om professionele training. Onze trainers zijn dan ook allemaal ervaren professionals. We houden ons continu bezig met de nieuwste ontwikkelingen en regelgeving op het gebied van veiligheid. Het enthousiasme en de ervaring van onze trainers zorgen ervoor dat jouw organisatie op een prettige manier de bhv-cursus doorloopt. Lees meer over onze aanpak.

Breed aanbod opleidingen

Om de bhv’ers in jouw organisatie zo goed mogelijk op te leiden, spitsen we de cursussen toe op de dagelijkse praktijk van jullie organisatie. In iedere cursus behandelen we realistische risico’s van jullie werkomgeving. Ook kunnen we onze oefenruimte realistische situaties nabootsen om jullie bhv’ers goed voor te bereiden op de realiteit. Heb je liever een cursus bij jullie op locatie in Roosendaal? Dat is ook mogelijk. Onze trainers komen graag jullie kant op. Bekijk ons uitgebreide aanbod opleidingen.

Bhv-cursussen in de regio Roosendaal

Ben je op zoek naar een professionele partner voor een bhv-cursus in omgeving Roosendaal? Bekijk onze bhv-cursuspagina voor de actuele cursusdata. Of vrijblijvend een offerte aan via het maatwerkofferteformulier voor een cursus bij jou op locatie. Ook kun je contact met ons opnemen via 0168 – 33 54 45 of info@partnersinveiligheid.nl

Bhv-cursus Roosendaal

Offerte