BHV cursus Oosterhout

BHV cursus Oosterhout

Bent u op zoek naar een BHV cursus in de buurt van Oosterhout? Dan bent u bij B&V partners in veiligheid aan het juiste adres. De BHV basiscursus is inclusief AED training. Binnen elke organisatie is veiligheid essentieel. Wanneer u een goed getrainde bhv’er aanstelt waarborgt u het veilig handelen bij calamiteit en ongevallen. Onze bedrijfshulpverlening cursus gaat in op de regels voor de communicatie, alarmeringen en natuurlijk de algemene hulpverleningsregels.

B&V partners in veiligheid heeft een nieuwe BHV cursus ontwikkeld. De cursus bestaat uit een praktijkgedeelte van 5 uur, een thuisstudie van 8 uur en 8 toets momenten door het jaar heen. We hebben een speciale cursus ruimte ingericht om grote herkenbaarheid met de praktijk te verkrijgen. Ook is het ook mogelijk om de BHV cursus op uw locatie in Oosterhout te doen.

BHV cursus in Oosterhout

Onze opleidingen

Onze basis van het brede aanbod cursussen rondom bedrijfshulpverlening is het verkrijgen van alle benodigde kennis en vaardigheden in uw organisatie. Wij gaan daarnaast verder, want we zorgen ervoor dat bij iedere cursus de risico’s uit uw dagelijkse praktijk nauwgezet aan bod komen. Indien de cursus bij ons op locatie gedaan wordt passen wij de oefenruimte aan naar uw werkomgeving. Ook kunnen wij de BHV cursus bij u op locatie in Oosterhout doen, zodat uw werknemers in hun eigen omgeving oefenen en leren. Bekijk ons uitgebreide aanbod opleidingen.

Zeer ervaren trainers

De trainers bij B&V partners in veiligheid zijn louter professionals die voortdurend op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en wettelijke regels omtrent veiligheid. Daarnaast heeft elke trainer zijn eigen specialisme en ruime ervaring. Enthousiasme en hoogwaardige kwaliteit voor de wijze waarop zij u en uw medewerkers helpen zijn kenmerkend voor onze trainers. Lees meer over onze aanpak.

Meer informatie?

Wilt u de BHV cursus nabij Oosterhout volgen? Bekijk de BHV cursus pagina voor de actuele cursusdata. Wilt u een offerte voor een maatoplossingen ontvangen of voor de BHV cursus op locatie? Vraag dan een offerte aan via het maatwerkofferteformulier. Of neem eenvoudig contact met ons op via 0168 – 33 54 45 of info@partnersinveiligheid.nl.

BHV cursus Oosterhout

Offerte