BHV cursus in Oosterhout

Met een BHV-cursus red je levens. Ben je op zoek naar een geschikte BHV-cursus in Oosterhout? B&V partners in veiligheid biedt BHV-cursussen op maat. Bij jou op locatie of bij ons in ons speciale trainingscentrum. Onze praktijkcursus bestaat uit vaardigheden, zoals het bedienen van een AED, maar ook uit soft skills, zoals heldere communicatie. De verplichte theorie biedt instructiefilmpjes over onder andere algemene hulpverleningsregels en alarmeringen.

De nieuwe basiscursus BHV van B&V is helemaal volgens de laatste ontwikkelingen. De praktijkcursus bestaat uit 8 uur exclusief 4 tot 8 uur thuisstudie. We vragen alle deelnemers om een e-learning te volgen voor de praktijkdag. Als alle deelnemers geslaagd zijn, kunnen we starten met het praktijkgedeelte. Hier oefent het team met eerste hulp, brandbestrijding en ontruimingen. Dit vindt plaats in een speciale cursusruimte, maar het is ook mogelijk om de cursus bij jou op locatie in Oosterhout plaats te laten vinden.

BHV cursus in Oosterhout

Onze opleidingen

Naast de basiscursus BHV biedt B&V een uitgebreid aanbod opleidingen. Zo bieden we een speciale EHBO-training of een training in bedrijfshulpverlening voor ploegleiders aan. Zet een stap extra om de BHV en de veiligheid binnen je organisatie verder te versterken.

Professionele trainers

De BHV basiscursus is een serieuze cursus waarin onze trainers de deelnemers enthousiasmeren om actief en professioneel aan de slag te gaan met de cursus. Onze professionals zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vaardigheden. Ons doel is om van jouw team aan BHV’ers waardevolle zorgverleners te maken in noodsituaties. Lees meer over onze aanpak.

Meer informatie?

Ben je benieuwd of onze BHV-cursussen in Oosterhout passen bij jouw organisatie? Vul vrijblijvend een maatwerkofferteformulier in zodat wij contact met je op kunnen nemen. Voor vragen kun je ons ook eenvoudig bellen naar 0168 – 33 54 45 of mailen naar info@partnersinveiligheid.nl

BHV cursus Oosterhout

Offerte