BHV cursus Moerdijk

BHV cursus Moerdijk

Ben je op zoek naar een maatwerk BHV-cursus in Moerdijk? Bij B&V partners in veiligheid bieden we trainingen aan die speciaal zijn ingericht op jouw organisatie. We werken met een e-learning en een praktijkgedeelte, die we zowel bij jou op locatie kunnen geven als in onze speciaal ingerichte cursusruimte. Na de cursus heeft jouw team de kennis en kunde om goed te handelen tijdens noodsituaties.

Bij B&V zorgen we dat de cursussen actueel blijven. Zo hebben we laatst onze basiscursus BHV vernieuwd volgens de laatste ontwikkelingen. De cursus bestaat uit een e-learning met toelatingstoets voor de praktijkdag. Gemiddeld kost de e-learning 4 tot 8 uur, gevolgd door een praktijkdag van 8 uur. Tijdens deze dag bootsen we de noodsituaties zo realistisch mogelijk na. Dit kan bij jullie op locatie in Moerdijk, maar het is ook mogelijk om dit in onze speciale cursusruimte plaats te laten vinden. Hier passen we de ruimte aan op herkenbare situaties voor jullie branche.

BHV cursus in Moerdijk

Professionele ervaren trainers

Weet jij de eerste cruciale stappen bij noodsituaties? Onze ervaren trainers weten dit als geen ander. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk zodat groepen gemotiveerd worden om alles uit de cursus te halen. Ons doel? Jullie team aan BHV’ers voorbereiden zodat zij in een split second weten hoe te handelen in noodsituaties. Lees meer over onze aanpak.

Breed aanbod opleidingen

Ben je op zoek naar een andere opleiding dan de basiscursus BHV in Moerdijk? We hebben veel verschillende opleidingen: van EHBO-training tot een speciale ploegleiderstraining in bedrijfshulpverlening. Met deze opleidingen en cursussen verbeter je de veiligheid binnen jouw organisatie.

BHV-cursussen in Moerdijk

B&V partners in veiligheid is flexibel en denkt graag met je mee over de mogelijkheden van een BHV-cursus in Moerdijk. Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor jouw organisatie? Vul vrijblijvend ons maatwerkofferteformulier in zodat wij contact met je op kunnen nemen. Voor vragen kun je ons bereiken via 0168 – 33 54 45 of info@partnersinveiligheid.nl

BHV cursus Moerdijk

Offerte