BHV cursus Moerdijk

BHV cursus Moerdijk

Wanneer u op zoek bent naar een BHV cursus in Moerdijk bent u bij B&V partners in veiligheid aan het juiste adres. De bedrijfshulpverlening (allround BHV) cursus is inclusief AED training. Voor elk bedrijf is veiligheid essentieel. Door een goed getrainde bhv’er aan te stellen waarborgt u het veilig handelen bij een ongeval of calamiteiten. De BHV cursus gaat in op de regels voor de communicatie, alarmeringen en natuurlijk de algemene hulpverleningsregels.

B&V partners in veiligheid heeft een nieuwe BHV cursus ontwikkeld. De zelf ontwikkelde opzet bestaat uit een praktijkgedeelte van 5 uur, een thuisstudie van 8 uur en 8 toets momenten door het jaar heen. De cursus kan op twee manieren gevolgd worden, in onze speciaal ingerichte cursus ruimte voor grote herkenbaarheid met de praktijk of bij u op locatie in Moerdijk. De keus is aan u.

BHV cursus in Moerdijk

Zeer ervaren trainers

B&V partners in veiligheid beschikt over louter professionals met elk hun eigen specialisme en een ruime ervaring. Daarnaast zijn onze trainers voortduren op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid. De hoogwaardige kwaliteit waarop onze trainers u en uw medewerkers helpen en hun enthousiasme zijn kenmerkend. Lees meer over onze aanpak.

Breed aanbod opleidingen

Alle benodigde kennis en vaardigheden voor in uw organisatie, dat is de basis van ons brede aanbod cursussen rondom bedrijfshulpverlening. Daarnaast gaan wij verder, want bij iedere cursus zorgen wij ervoor dat de risico’s uit uw dagelijkse praktijk nauwgezet aan bod komen. Zo kunnen wij de oefenruimte aanpassen aan uw werkomgeving. Ook kan de BHV cursus plaatsvinden op uw locatie in Moerdijk. Bekijk ons uitgebreide aanbod opleidingen.

Meer informatie over onze cursussen in en nabij Moerdijk?

Bent u op zoek naar een BHV cursus in of nabij Moerdijk? Stop dan met zoeken. Bekijk de BHV cursus pagina de actuele cursusdata. Of vraag een vrijblijvend een offerte aan via het maatwerkofferteformulier voor een cursus bij u op locatie. Ook kunt u contact met ons opnemen via 0168 – 33 54 45 of info@partnersinveiligheid.nl.

BHV cursus Moerdijk

Offerte