Bhv-cursus in Etten-Leur

Wil je een bhv-cursus in omgeving Etten-Leur volgen? Of wil je dat de cursus op locatie bij jou op de organisatie locatie plaatsvindt? Dat is mogelijk bij B&V partners in veiligheid. Onze cursus bedrijfshulpverlening is inclusief AED-training zodat je ook leert hoe je moet reanimeren. De door jullie gekozen bhv’ers trainen we in duidelijke bhv-cursuscommunicatie, alarmeringen en de algemene hulpverleningsregels.

B&V heeft een nieuwe bhv-cursus ontwikkeld. Onze cursussen bestaan uit een praktijkgedeelte van 8 uur en 4 tot 8 uur thuisstudie. Voor het praktijkgedeelte hebben we een speciale cursusruimte ingericht. Ook is het mogelijk om de bhv-cursus bij jou op locatie in Etten-Leur plaats te laten vinden.

Bhv-cursus in Etten-Leur

Onze opleidingen

Om je organisatie alle kennis en vaardigheden te kunnen bieden, hebben we bij B&V een breed aanbod aan cursussen. We gaan verder dan dit, want we zorgen dat risico’s specifiek binnen jullie organisatie iedere cursus aan bod komen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld onze oefenruimte aanpassen naar jullie werkomgeving. Daarnaast kunnen wij ook de bhv-cursus laten plaatsvinden bij jullie organisatie in Etten-Leur. Bekijk ons uitgebreide aanbod opleidingen.

Professionele trainers

Om jullie de meeste actuele kennis en vaardigheden te kunnen bieden, zijn de trainers bij B&V partners in veiligheid voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en regelgeving op het gebied van veiligheid. Daarnaast zijn de trainers echte professionals, hebben zij elk hun eigen specialisme en hebben zij een ruime ervaring. De combinatie van kwaliteit en enthousiasme zijn kenmerkend voor onze trainers. Lees meer over onze aanpak.

Bhv-cursussen in de regio Etten-Leur

Wil je meer weten over onze nieuwe bhv-cursus? Bekijk de bhv-cursuspagina voor meer informatie en de actuele cursusdata. Wil je een offerte ontvangen voor een bhv-cursus op jullie locatie in Etten-Leur? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via het maatwerkofferteformulier. Je kunt dit ook doen door contact op te nemen via 0168 – 33 54 45 of info@partnersinveiligheid.nl.

Bhv in Etten-Leur

Offerte