BHV cursus in Breda

Wil je een bhv-cursus volgen in Breda? Bij B&V partners in veiligheid bieden we trainingen aan die speciaal zijn ingericht op jouw organisatie. We werken met een e-learning en een praktijkgedeelte, die we bij jou op locatie in Breda kunnen geven, maar ook in onze speciaal ingerichte cursusruimtes. Na de bhv-cursus heeft jouw team de kennis en kunde om goed te handelen tijdens noodsituaties. Zo werk je veiliger. En als je veilig werkt, dan werk je leuker!

Voorop in veiligheid

Bij B&V lopen we voorop in veiligheid. Zo zorgen we dat onze cursussen actueel blijven, ook voor jouw organisatie in Breda. Onze bhv-cursus bestaat uit een thuisstudie van 4-8 uur en een praktijkdeel van 8 uur. Wanneer je ervoor kiest om de cursus bij ons te volgen, vindt deze plaats in onze speciale praktijkruimte. Daarin kunnen we de realiteit uitstekend nabootsen. Liever bij jullie op locatie? Ook dat is mogelijk, we komen gewoon naar jullie toe.

BHV cursus in Breda

Kies jouw cursus

We bieden diverse bhv-cursussen aan op verschillende niveaus:

BHV basiscursus

BHV herhaling

Ploegleider BHV

Ploegleider BHV herhaling

EHBO

EHBO herhaling

Coördinator hoofd BHV

First Responder Bedrijfsnoodorganisatie (fire bno)

Instructeur BHV onderdeel brand en ontruiming

Instructeur BHV onderdeel Eerste Hulp

Zo zorg je ervoor dat je altijd voldoet aan de wettelijke eisen en zorg je voor een fijne en veilige werkomgeving.

Virtueel trainen

Waarom zou je moeten kiezen voor een bhv-cursus bij B&V? Wij maken de training niet alleen nuttig, maar ook leuk! Bij B&V trainen we namelijk veilig met behulp van virtual reality. Dit doen we doordat wij met de nieuwste innovatie BHVR. In jouw eigen werkomgeving train je gevaarlijke situaties zonder enig risico. Denk aan het blussen van branden, deurprocedures en gerichte scenariotrainingen aanpasbaar aan elk gebouw en elke omgeving. Niet alleen is dit de nieuwste en leukste manier van trainen, via de virtuele training besparen we samen ook nog zo’n 150.000 kg CO2 per jaar! 

 

Maatwerk bhv-cursus in Breda

Wanneer je echt op zoek bent naar een maatwerk bhv-cursus in Breda, kunnen wij dit ook verzorgen met BHVR. Train elk noodscenario in-house op realistische wijze. Elke virtuele training is modulair opgebouwd, zodat we verschillende scenario’s kunnen nabootsen in ieder kantoorpand. Dit doen we met behulp van 3D- of BIM-modellen. Enkele andere voordelen van virtueel trainen:

  • Je traint gevaarlijke situaties zonder enig risico.
  • Trainingen zijn koppelbaar aan officiële certificeringen.
  • Je draagt je steentje bij aan een verminderde CO2-uitstoot, omdat we blusapparatuur virtueel kunnen nabootsen.
  • Je kan als opdrachtgever live meekijken met de oefening en cursisten observeren.

Ben je benieuwd hoe we dit specifieke type bhv-cursus voor jou kunnen inrichten? Neem gerust contact met ons op.

 

Schrijf je in

Ben jij overtuigd en wil je onze bhv-cursus op locatie of in Breda volgen? Schrijf je eenvoudig in via onze website. Liever een maatwerk voorstel voor jouw organisatie ontvangen? Vul vrijblijvend ons maatwerkofferteformulier in zodat wij contact met je op kunnen nemen. Voor vragen kun je ons bereiken via 0168 – 33 54 45 of info@partnersinveiligheid.nl. We laten je graag zien hoe we jouw werkvloer veiliger kunnen maken!

BHV cursus Breda

Offerte