preventie medewerker cursus
Het belang van een preventiemedewerker
23 november 2022
Onderwijs
30 januari 2023

Amphia Launch Party - BHV in virtual reality

In samenwerking met het Amphia Ziekenhuis Breda en Enversed Studios hebben we een nieuwe trainingsmodule ontwikkeld voor BHVR: een BHV-training in virtual reality. Om dit te vieren organiseren we voor de zorgsector een launch party op vrijdag 27 januari 2023. De bijeenkomst is speciaal voor personen die te maken hebben met crisisbeheersing in de zorg.

Tijdens het evenement zal de training gedemonstreerd worden, waarna de mogelijkheid wordt geboden om het zelf te ervaren.

Deelname is gratis. U bent van harte welkom!

Over de virtuele scenariotraining

BHVR Amphia is een gepersonaliseerde module waarin afdelingen gezamenlijk de calamiteitenprocedures rondom BHV kunnen trainen in een realistisch en interactief rollenspel binnen de virtuele ziekenhuisomgeving van Amphia. In de ervaring dienen spelers de procedures correct uit te voeren; en worden ze geconfronteerd met hun eigen keuzes - van correct alarmeren, tot coördinatie, blussen, navigatie en ontruiming.

Het programma

Over het evenement

Het evenement vindt plaats op 27 januari a.s. in het kenniscentrum van het Amphia Ziekenhuis aan de Molengracht 21 in Breda. U kunt uw auto parkeren in de aangesloten parkeergarage en u ontvangt een gratis uitrijkaartje op locatie. Wilt u deelnemen? Laat dan uiterlijk maandag 16 januari via een mail naar z.kroonen@partnersinveiligheid.nl weten met hoeveel personen u van plan bent te komen.

We zien u graag 27 januari!
Offerte