BHV-plan nodig? Maak het met B&V.

Een BHV-plan heb je als bedrijf nodig omdat jouw gemeente eisen stelt aan veilig gebruik van je gebouwen. Als alles in orde is rondom de bouwwetgeving, verlenen zij een vergunning voor je bedrijf. Ook ben je wettelijk verplicht te voldoen aan de Arbeidsomstandighedenwet.

Dat vraagt om een BHV-plan of BHV-ontruimingsplan. Met dat plan voldoe je aan alle gestelde regels en richtlijnen. Onze ontruimingsplannen worden opgesteld conform de NEN 8112 richtlijnen voor gebouwen. Daarnaast sluit het plan volledig aan op de dagelijkse praktijk waarmee je risico’s tot een absoluut minimum beperkt; dat geeft jou en je medewerkers een gerust gevoel.

Wat heb je nodig voor een BHV-ontruimingsplan?

Om een ontruimingsplan zo goed mogelijk uit te voeren, is het belangrijk dat je medewerkers weten wat ze moeten doen. Een goede BHV training en duidelijke instructies zorgen ervoor dat iedereen vlot handelt bij een calamiteit. Het is vaak van levensbelang om een ontruiming efficiënt aan te pakken en tijdverlies te beperken. Vraag B&V om BHV-advies voor jouw organisatie.

Nieuw: online BHV-ontruimingsplan

Makkelijk én net zo veilig: een online ontruimingsplan. De voordelen? Altijd je plan bij de hand, eenvoudig zelf aan te passen én beter voor het milieu.

De prijzen voor ons BHV-advies

Het online ontruimingsplan bestaat uit een jaarlijks abonnement à € 150,-. Wil je dat wij het voor je inrichten? Dat doen we natuurlijk graag, volgens uurtarief. Een onderhoudscontract is ook handig. Voor € 180,- per jaar, per locatie zijn we je 2 uur per jaar van dienst met advies, je ontruimingsplan en/of plattegronden, die al betaald zijn volgens het onderhoudscontract. Exclusief eventuele overige uren.

Elke locatie en organisatie heeft andere behoeften als het aankomt op veiligheid. Wil je vooraf helderheid hebben over jouw kosten? Vraag ons om advies op maat en een vrijblijvende offerte.

Daarom kiezen anderen voor B&V

  • We werken al veilig vanaf 1999
  • Advies, opleiding en hulpmiddelen in één
  • Meervoudig erkend en gecertificeerd
  • 4,6 / 5 sterren op Google
  • Uniek nazorg ondersteuningsteam voor BHV'ers

Bekijk ook ons andere aanbod

Bij B&V vind je meer producten én trainingen rond bedrijfsveiligheid. Bekijk bijvoorbeeld ook de EHBO basiscursus of Ploegleider BHV.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over een BHV-ontruimingsplan? Ik help je graag.
Patrick Kroonen, directeur
Specialist in bedrijfsveiligheid
Bel 0168 - 33 54 45 Vraag een offerte op maat aan
Offerte